INPUT d.o.o.

VAŠ POUZDAN PARTNER!


INPUT d.o.o., Lonjička 2a, Zagreb, Hrvatska

››› Bookmark this site!

Upravljanje IT resursima

IT Asset

"IT manager ste u tvrtci s 80 uposlenika od kojih su većina prodajni predstavnici. Svi oni trebaju efikasna radna pomagala kao što su stolna i prijenosna računala, dlanovnike, projektore, mobitele, pisače, skenere, fax uređaje, poslužitelje, ... Teško je i zamisliti o koliko različitih informacija morate voditi brigu? Ugovori o nabavci... Koje se nabavke planiraju za slijedeći mjesec... Koji su sastavni dijelovi određenog računala... Koliko vam je preostalo neiskorištenih softverskih licenci... Koji je softver instaliran na prijenosniku direktora financija... Tko i kada treba biti obaviješten o isteku roka potpisanog ugovora o održavanju... Koji su telefonski brojevi servisa za prijenosnike... S kojom tvrtkom imate potpisani ugovor o održavanju za projektor instaliran u konferencijskoj sali... Koja je godišnja vrijednost otpisa instalirane opreme... Koji hardver koristi djelatnik u sobi 202... Koja je cijena mjesečnog održavanja... Koji je odgovarajući license key za producijski softver instaliran na računalu tehničkog direktora... KOJA ZBRKA!"

Ukoliko ste se pronašli u gore navedenoj priči, onda je ovo rješenje upravo za vas. INPUT IT Asset je rješenje bazirano na Lotus Notes platformi kojim na jednostavan način uvodite red u vaše informacije. Sav hardver i softver prati se od trenutka planiranja nabave, kupovine, dodjele osobi koja ga koristi, instalacije, održavanja do prestanka korištenja i/ili otpisa.

| Ispis |

The Rolex replica watches Deepsea features a one-way rotating outer ring with a black Cerachrom 60-minute scale ring on the outer ring that allows the diver to master the dive and decompression time on the sea floor to replica watches uk ensure safe diving. The rolex replica uk patented ring is made of extremely hard and hard-to-corrosive ceramics that are not easily scratched and do not fade even after exposure to ultraviolet light. The numbers and scales engraved on the replica watches online ceramic outer ring are PVD (plating technology is plated with platinum. The outer ring tooth edge facilitates the outer ring rotation, helping the diver to set the dive time, even with gloves.